26 mei 2006

zanderig

vandaag weer wat winkelmogelijkheden ontdekt.....tjonge...jonge het is niet alleen harstikke duur hier allemaal, maar zelfs aan " hebbe" dingen kan je een hoop uitgeven.....weer allerlei winkeltjes en marktjes gevonden achter trosteloze gebouwen.Toch iedere keer weer spannend.Mar heeft vandaag zijn " defensive" rijtest gedaan...EN.....gehaald.Maar zelfs hij zei, je moet ogen in je achterhoofd hebben, gaten in het wegdek ontwijken...tegelijkertijd omhoogkijken, of je geen bord in de bomen ziet hangen, dat je een zebrapad nadert.....ik denk dat ik maar nog even wacht tot Youhzno met vakantie gaat, voordat ik het ga proberen.Prachtig weer vandaag,volop zon...[sorry voor jullie]maar vanmiddag ineens een windhoos, met...een hoop zand... het leek wel de Sahara die overkwam.Wat een stof hier. Ik had gelijk daarna het gevoel of ik op het strand had gezeten.Vanavond even de kinderen gebeld.....had toch behoefte om hun stemmen te horen.Morgen gaan wij het hotel uit, en naar een appartement, totdat ons huis klaar is.Daar kijk ik naar uit, om weer zelf een eitje te bakken en koffie te zetten.Vanmiddag al de nodige boodschappen gedaan hiervoor.Gisteren trouwens ook, maar toen kon ik de helft terug zetten, daar ik niet genoeg geld bij mij had.!!!!Pinnen doe je hier nergens namelijk.Enfin ze kennen mij nu ook in " magazine ONE" [zo heet de supermarkt.]

Geen opmerkingen: