09 mei 2006

Boodschap van Nicolette

Hi lieverds,

Gisteravond nog heerlijk met ons 6-sen thuis gegeten....2 pizzas en de toko gecharterd. De eettafel in de serre buiten gezet....en nog heerlijk nagekletst tot ergens half 10. De muggen hadden het ook helemaal naar hun zin, dus wat wil je nog meer?
Vanmorgen ging voor Mar de wekker om half 5, hij moest om half 8 vliegen. Morgenmiddag is hij er weer en dan is het de laatste zaken in de koffer en naar Schiphol. Daar slapen we nog een nachtje voordat we echt naar ons nieuwe bestemming gaan. Ik moet morgenochtend nog wel het dorp in.......lees nl. net een mail [lekker handig] dat ons bed een groot matras heeft.....maar daar zijn geen lakens voor te krijgen in Sakhalin. Wat een uitvinding...zou vast door een man zijn bedacht.....allemachtig, waarom wel een matras bedenken, maar geen lakens???!!!!!

Dan moet ik ook even langs de volendammer.....een rus vroeg ons of wij voor hem..." pah-lien" wilden meenemen....ik pahalien, bedoelt hij praline.?...paulien..?...[die niet zelf durft te vliegen.]....neeeeee pahlien is PALING.....oh zeg dat dan.......kon daar onmogelijk " njet" opzeggen....dus naast lakens ook even pahlien halen......ik heb gewoon niks te doen.........aaaggghhhhhh....zal blij zijn als het woensdagmorgen is en wij in het vliegtuig zitten.Ik snak op dit moment ook naar KOU, daar ik morgen tevens met een bontjas en Ugs moet sjouwen.Je leest het...ik zit niet stil. Edwina of Karin...zet deze mail als je wilt voor mij op blog.....thnx.......en mail mij ff hoe ik het zelf moet/kan doen..

Groetjes en tot de volgende mail.
Nic

1 opmerking:

Anoniem zei

Heeeej, eerste comment! Als jullie dit lezen gaat de wekker weer zowat en gaat de grote reis begonnen! Maar ik ben net thuis gekomen en ik moest natuurlijk alvast even gaan kijken!

Ik heb heel erg genoten vanavond, het eten was heerlijk maar vooral het gezellig samen zijn zo op het eind vond ik mooi.

Heel heel veel plezier, veel bloggen (ook foto's!) en Skype-en eh! (jaja, dat zijn echt werkwoorden...).