17 mei 2006

hoe was dat ook al weer?

vandaag naar een koffieochtend geweest van.. door... en voor... de " SHELL" vrouwen........en dan merk je dat je nu weer terug bij SHELL, er heel anders insta dan vroeger......als SHELL vrouw,bedoel ik dan.Ik zie het allemaal wel....ik heb me voorgenomen om harstikke te gaan genieten, van alles wat op mijn pad komt,er zullen baaldagen komen,die zal ik ook melden,maaarrrrrrrr....het te proberen te zien met een lach allemaal.Nu wil ik beslist niet iedere SHELL VROUW over een kam scheren hoor,er zitten ook hele leuke en relaxte vrouwen bij, die het allemaal met een korrel zout nemen.....en daar ga ik voor.
Nu tot de orde van de dag wat ik zoal meemaak......en moet herzien......
Naaldhakken worden ook in de winter gedragen....!!!!! Echt waar...!!!!! Zij gebruiken hun hakken dan als " spikes" om ze goed in de sneeuw te drukken, dat ze niet omvallen of uitglijden....hahaha.....maar ik ben dan wel benieuwd of het lopen dan ook elegant gaat als nu. Dat had ik jullie al eerder vermeld, hoe charmant ik de vrouwen hier vind lopen.....men kan juist dan aan ons zien dat wij die " gekke buitenlanders" zijn, daar wij rond darren in moonboots of bontlaarzen, met van die klemmen erom heen , om grip te hebben...nou het zal mij benieuwen als het zover is.Maar of ik een foto dan stuur is een ander verhaal.
Zo had ik ook al eens eerder verteld, dat je beslist hier niet moet proberen de weg over te steken, behalve bij kruispunten of " zebraplaatsen" toch zie ik voor mijn hotelraam als ik naar buitenhang om alles te aanschouwen, de mensen gewoon hup overtsteken...en waarachtig de auto' s keurig stoppen........snapte er niks van!!! geen zebrapad!!! Geen lichten!!!!! Maar he...he....logisch...in de winter met 3 a 4 meter sneeuw zie je die zerapaden ook niet, dus de oplossing is gemaakt door een bord hoog in de boom te plaatsen, met daarop een zebraoversteek afbeelding.En juist dat bord had ik nog niet gezien tot gisteren.....Jaaaaa.....nu snap ik het wel.1 ding is wel een feit...ik kom als een wondervrouw ooit eens terug in Nederland. Je moet hier ogen zelfs in je achterhoofd en naast je oren hebben,daar men dus links ...rechts....met harde snelheid je inhaalt.....op jouw weghelft rustig komen als de weg daar beter is...en nu moet ik ook steeds omhoog kijken of ik niet een zebrapad zie.!!!!!!In Nederland zegt men...een ding tegelijkertijd....nou hier in het verkeer gaat dat echt niet op.Nu moet ik wel hier een test nemen dat heet " defensive riding" om te mogen rijden...doe ik ook wel hoor, maar ik vraag me af hoe vaak ik hier zal rijden, daar het openbaar vervoer voor ons Shell vrouwen grandioos is geregeld.Daarom mensen, kom ik eens even terug, en je hoort geknars.....of gerem....of wat doet die auto op mijn deel van het wegdek???? Dat ben ik...dus gewoon zwaaien en niet boos worden.Het komt allemaal weer goed.

2 opmerkingen:

Edwina Egger zei

Wow Nicolette,
wat goed dat je zonder enige online of telefonische hulp hebt uitgedokterd hoe je je stukjes kunt plaatsen! Ik vind het heerlijk om je eerste ervaringen te lezen, zo houden we toch een beetje contact. Wonderlijke wereld moet het zijn. Is de sneeuw al overal weg? Veel plezier daar met de andere Housewives, we hebben dinsdag nog aan je gedacht hoor...
Veel groeten uit Hilversum!

Nicolette zei

hoooooiiii, ja...ja het gaat aardig met mijn stukjes, alhoewel nu met de laatste stuk zojuist geschreven had ik Mar wel ff nodig om de foto's te plaatsen.......komt goed anders SMS ik echt naar jou Edwina.....hoe het moet....toedeloe