26 juni 2006

warm

Ik heb nooit gedacht dat het net ten zuiden van Siberie ook ontzettend WARM kon zijn. Zo van de ene dag op de andere.Men zegt dat dit mooie weer nu ongeveer 2 tot 3 maanden zo blijft.Nu snap ik de airco"s.Vanmorgen Valantin gebeld....( hij moet al onze "klachten"aanhoren en er iets mee doen) over de telefoonaansluiting. Ik kan nog steeds niet internationaal bellen nl.Hij had het wel al doorgegeven,maar zoiets is in Rusland niet 1 2 3 opgelost.Iniedergeval zei hij mij wel, dat blijkbaar aan het einde van deze week wij de sleutel van ons huis krijgen.Heerlijk !!! Wat snel nu ineens.Nu bedacht ik mij wel zojuist, dat ik er echt pas inga, als internet....TV....telefoon is aangesloten.Ik geniet nu net een week dat ik hier eindelijk internet heb in het appartement, en ik heb geen zin om weer weken te wachten voordat het rond is in de nieuwe huizen.Dan blijf ik voorlopig hier en rommel wat heen en weer tussen huis en app.Mar is zoveel weg...nu is hij weer onderweg naar Italie en pas na 10 dagen zoiets thuis....ik begin gewoon tegen mezelf te praten.Dus voor eigenbehoud,wil ik het contact met de buitenwereld rond hebben voordat ik naar Zima 4 ga.(zo heet de wijk)Verder vermaak ik me kostelijk hoor.Ik weet alleen nog niet hoe Nederland heeft gespeeld tegen Portugal. Ik had wel de wekker gezet om te kijken vanmorgen vroeg, maar die heb ik blijkbaar uitgezet en heb mezelf weer omgedraaid.

Geen opmerkingen: