23 juni 2006

huis

Gisteren hebben wij een huis toegewezen gekregen en ik denk binnen een maand erin te kunnen. Het gaat nu wel heel snel, alhoewel ik hier prima zit momenteel.De zeevracht is toch nog niet aangekomen achteraf,dus haast heb ik niet.Maar het is een heerlijk huis in een leuke nieuwe straat.We zitten met z"n allen op een heuvel, en zelf hebben we een huis, wat over de vallei uitkijkt.Schitterend !Ik zie Mar en mij al zitten met de gin tonic, genieten van de zonsondergang,want die gaat namelijk ook daar onder.Verder kan ik ook links/voor het vliegveld zien in de verte.Zelfs die ene vliegtuig zie je staan....tja het is geen Schiphol hier.Er landen en/of stijgen zo 3 vliegtuigen per dag. Dus wanneer Mar weer terugkomt vanuit Italie,hoef ik maar uit het raam te kijken of hij geland is en kan ik de bokma koud zetten. Hij hoeft nietmeer te SMS-en met de mededeling...."the eagle has landed." ( wat ik normaal prettig vind,om rekening ermee te houden.)

1 opmerking:

Anoniem zei

Super en heerlijk voor jullie! We willen foto's! Ik lees net dat de Russische staat zich meer gaat bemoeien met Sakhalin-1 en Sakhalin-2 (zal het bericht ff mailen), dus voor je het weet wordt de gin-tonic een wodka-jus.
Doeggggggg X Karin