26 juni 2006

0-1

Vanmiddag heb ik even de krant zitten lezen op de internet.Ik had niet door dat ,dat natuurlijk ook kon.Nederland verloren!!!!!!! heel jammer, maar voor de meeste Nederlanders hier, wel wat gezonder, daar we nu weer normale tijden kunnen slapen en niet op achterlijke tijden onze wekkers hoeven te zetten.De vlaggen hier die buiten de ramen hingen zijn inmiddels binnen gehaald.De rood/wit/blauwe pet... oranje T-shirts en toeters weer opgeruimd tot de volgende keer.
Wij lopen hier allen wat gelaten rond.De anders-talige mensen zijn nog aardig in de stemming.Vooral de Engelsen.Je valt bijna over hun vlaggen heen.Ik heb eigenlijk NIETS met voetbal,maar hier slaat het gewoon toe.
Vandaag veel buiten geweest en behoorlijk verbrand.Morgen ga ik maar naar de stad om zonnebrand creme te kopen.Zit allemaal in de zeevracht namelijk...ik had er absoluut niet bij stil gestaan dat het nodig zou zijn.

Geen opmerkingen: