16 juni 2006

kleur en stof

toevallig vandaag een miezerbuitje...maar sinds afgelopen zondag is het schitterend weer geweest.Zelfs zo erg dat ik iets verbrand ben.Dus zels net ten zuiden van Siberie kan dat gebeuren.
Maar wat wel meebrengt is dat het zo ontzettend stoffig is op straat.Het viel mij weleens op, dat ik dacht dat het geregend had, maar dan komen er van die wagens langs om de boel te bewateren...[als ik dit goed zeg] en niet de planten hoor maar de wegen.Af en toe is het net alsof je dichtbij een woestijn woont.Verder is het harstikke kleurijk overal. Gras groeit, bomen in groen...[niet frisgroen vanwege de stof]en verder is het gewoon overal in de bermen GEEL.......allemaal paardebloemen en overal.....iets wat wij proberen te verwijderen in Nederland. Ik moet wel zeggen het vrolijkt de boel helemaal op.
Zondag is Mar weer thuis....ipv. 1 week is hij 2 weken weggeweest in Italie.Ik verheug mij er wel op.Ik vermaak me overdag prima, maar dreig in de avond naar de meest belachelijke programma' s op TV te kijken.[ ook hier heb je desperate housewives!!!] En programma' s van hoe voed ik mijn kind op binnen 5 dagen.Vreselijk dat ik dit jullie vertel eigenlijk, maar eerlijk is eerlijk ik zou [bijna] ALLES vertellen had ik beloofd.Trouwens lezen doe ik ook hoor...maar TV is weleens een heerlijke afleiding. Alleen de deur uit als het donker dreigt te worden, wordt hier afgeraden.Internet thuis hoop ik nu snel te krijgen..[men zit er achteraan...]Dan kan ik wat meer uit de voeten.l.Scypen [als ik dat goed zeg]chatten met webcam, ik verheug me er nu al op.

Geen opmerkingen: