11 juni 2006

juni 11

Vandaag is het zondag....en ben net bij mijn internet cafe aangekomen.Eergisteren was ik er ook, maar toen was het hier een toestand, want geen een van de computers deed het...gisteren was het druilerig nat en waterig koud, dus ben ik de deur niet uitgeweest. Nu moet ik ook eerlijk zeggen...ik heb naar Roland Garros gekeken, en het tijdstip dat ik kijk, is wel ergens in de nacht en vroege ochtend uurtjes, wegens het 9 uur tijdsverschil.Mensen die ons niet kennen [ bij de appartementen], vragen mij nu op welke afdeling ik werk...hahaha...niet velen kennen Mar namelijk. Hij heeft mij 2 weken geleden hier gedropt, en is na 3 dagen verblijf, naar West- Europa vertrokken.[ Waar hij nog is trouwens]Sommigen zeggen zelfs, wat doe je hier toch in je eentje? [ vooral de vrouwen]ga toch lekker terug naar huis!!!!!Zelfs hier snappen weinig, dat wij dit vrijwillig doen en ik zelf, het een groot avontuur vind.Ik ontdek zoveel, over de stad/omgeving en over de mensen.

Geen opmerkingen: