20 juni 2006

laptop

ik ben zo blij...!!!! Mar heeft voor mij in Italie een laptop gekocht, en vandaag is er een mannetje geweest om de boel aan te sluiten. Dus mijn internetcafe is verleden tijd ![hoop ik]Ik zit nu heerlijk aan mijn bureau in het app. te mailen.Ik geniet met volle teugen hiervan...zalig !!!!!!Hij zal mede gedacht hebben, "die Nicolette moet ik even verwennen", want aanstaande zondag gaat hij weer weg.Sommigen hier zeggen,[wat sommigen van jullie ook vast denken], waarom gaat ze niet gewoon naar Nederland?Maar ik vind het zo ontzettend spannend hier! Het enige is...ik maak zoveel mee en wil het's avonds met hem delen...en dat is moelijk met een echo in de telefoonlijn.Straks ga ik wel even naar een computershop voor een Engelse vertaling,daar alles in het Italiaans en Russisch is.Ik zit momenteel,met opstarten en inloggen en noem maar op...[zo makkelijk gaat het hier niet in Rusland], met een italiaans/russisch woordenboek....pak dan mijn russisch/nederlandse boek om het leesbaar en begrijpbaar voor mij te maken.Het houdt mij iniedergeval van de straat.
Gisterenavond zijn wij samen weer naar de nieuwe huizen gaan kijken. De eerste 16 zijn al vergeven, en wij komen in de volgende groep aan bod.Mar had ze nog niet van binnen gezien, en ook hij is absoluut enthousiast erover.Als alles meezit hopen wij binnen 2 maanden te verhuizen.Dan kan ik ook de zeevracht laten komen, en is het weer net Sinterklaas!Als ik in bed lig, ben ik de boel al aan het inrichten.Best een klus hoor om weer te beginnen.Ik moet namelijk proberen van de nodige huisraad af te komen die er staat.Kleuren van bankstel prima, maar zo allemachtig pompeus en vreselijk oudbollig.Komt allemaal goed denk ik maar.Ik zal foto's maken van hoe het was en hoe het wordt.

Geen opmerkingen: