09 juli 2006

zima 4 in aanbouw


Het uitzicht [rechter foto] is genomen van zima 3,waar de appartementen staan, hier woon ik tijdelijk.Helemaal in de verte zie je een rij iets wittigs.Daar is zima 4.Tussenin liggen zima 1 en 2. Trouwens de heuvel helemaal achter ligt een eind weg. Om deze hele wijk staat een hek.Bij ieder entree, om op het terrein te komen is controle.Iedereen heeft zijn/haar pas altijd op zak.Maaaarrrrr....dat hek is er ook om de beren buiten het terrein te houden.(wist ik ook pas sinds eergisteren !!!)
De linker foto is het uitzicht van ons tuintje....deze moet trouwens nog verder aangelegd worden. Van het terras en vanuit de keuken kijk je over de daken heen het dal in.Deze liggen wat hoger,want wat ik al eens eerder zei, links zie ik dan het vliegveld. De volgende 2 fotó's laten de achterkant en voorkant zien.Alles moet nog omhoog komen. Het ziet er nogal kaal uit.Maar het gras groeit al hier en daar.Alhoewel pas volgend jaar zal ik er echt van kunnen genieten.Alles komt toch straks onder 4 meter sneeuw te liggen.Gisteren sprak ik trouwens iemand ,en hij zei dat zijn grens (wat zijn lichaam aan kon) bij -28 graden lag.Maar dan alleen op een zonnig en windstille dag.Bij sommigen ligt die grens hoger...of lager....ik ben benieuwd waar mijn grens gaat liggen. Iniedergeval, zover is het niet. Afgelopen week hebben wij een hitte golf gehad.De temperatuur lag tussen de 30 en 35 graden, en het blijft zo.Nu hoeft het van mij niet zo heet, maar de warmte is er tot eind september.Een voordeel is dat voor die relatief korte tijd, alle huizen airco's hebben.Deze foto's zijn vandaag genomen, en ik hebdoor de ramen gezien dat het van binnen weer helemaal is opgeknapt.Het behang is nietmeer opgekruld, er ligt nieuw vloerbedekking...afgelopen dinsdag zag ik dat ze bezig waren met het leggen van een nieuwe ondervloer. Zal de verhuizing nu in aantocht zijn?

Geen opmerkingen: