23 juli 2006

toertje Kosokov
Youzhno is paradijs vergeleken bij Kosokov!!!!
Men woont hier echt in een verveloze roest stad.Men schroomt ook absoluut niet om , waar je bij staat hun oude auto de helling af te duwen, en daar gewoon te laten liggen.Boten in de baai, liggen half verzonken....roest....plastic,en troep wordt gewoon uit het raam gegooid...[zag het gebeuren].....mijn idee is dat men het hier voorlopig niet ziet zitten.Je merkt in Youzhno daar meerderen werk hebben gekregen, men weer wat om zich heen gaat kijken, en denkt...laten wij er een wat verzorgde stad van gaan maken.Dat gaat uiteraard niet over 1 nacht ijs, dat snap ik, maar ik zie wel verschil.
Nog iets leuks....het is hier aarbeien tijd......wilde aardbeien dan wel te verstaan.[ wij zelf wonen straks ook op Strawberry Hill.] Overal langs de weg zie je mensen met bakjes zitten om ze te verkopen. Ze zijn heerlijk! Je ziet ook mensen zitten met paddestoelen...groot en klein...maar ik weet dat hier ook een hoop giftige zitten, en durf deze zo langs de weg niet te kopen.Ik ga er niet vanuit dat men mij wil vergiftigen hoor, maar van paddestoelen heb ik nu eenmaal geen verstand. Nog een vrouwtje verderop in haar eentje zittend op een emmer die nog 5 aardappeltjes overhad, afgeholpen van haar waar.Het is wel wat anders dan bij C1000. Maar eerlijk gezegd,heb ik hier altijd van gehouden,deze manier van kopen, alhoewel ik in Nederland niet echt een markt mens was.....gek hoor.

1 opmerking:

Edwina Egger zei

Ik heb ook wilde aardbeien in de tuin. Nog niet echt rijp, en Max eet ze toch al (hij houdt van zuur...).

Wat een zootje, dat Kosokov. Maar voor vriezers die uit een raam worden geduwd hoeven wij niet zo ver te reizen, dat gebeurt in de Bijlmer ook.

Groeten uit nog steeds heel warm Hilversum!