09 juli 2006

google earth


Marij een vriendin die momenteel in Kuala Lumpur woont,stuurde mij een mail.....zo van wonen jullie in een van die huizen met een blauw dak?Ik vond het een openbaring !'Ben gelijk naar google earth gegaan ....en heb Youzhno afgestruind.Je komt tot ongeveer een paar 100 meter boven de grond....fantastisch.Deze foto is uiteraard iets verder van de aarde.Je ziet een weg links dat is prospect mira.Naar boven gaat hij de stad in...naar beneden naar oa. het vliegveld,wat dan links weer van de weg ligt.2 vage pijltjes zie je. Links is Zima 3 waar wij momenteel wonen.Het pijltje rechts net in de bomen zit zima 4 .Dit staat op een heuvel en wij kijken dan over het dal heen naar de bergen aan de overkant. Nu is deze foto ongeveer 2 jaar geleden gemaakt, denk ik.Want tussen die 2 punten zie je bruine vlakken. Dat is zima 2 inmiddels geworden .Andere bruine plekken zo links en rechts zijn ook inmiddels ingevuld. Een restaurant,sportcomplex,zwembad a la center parks.[En dit noemen ze een hardship area !!!!.] Nu heb ik nog een paar foto's die ik jullie niet wil onthouden, maar die zitten op een andere PC dus met een nieuw verhaal ga ik zo verder.Trouwens Marij voordat ik het vergeet......ons dak wordt groen.Wat de daken betreft is het net legoland....in alle kleuren kom je ze tegen in de nieuwe wijken van Youzhno.

Geen opmerkingen: