06 oktober 2012

Zee benen !

Zoals bij velen bekend, geeft de Nederlandse vereniging hier in HuaHin een " Haring en Bierfeest" volgende week.
Daar een haring tot het bittere eind moet zwemmen, gaat dat blijkbaar in combinatie met bier, zegt men, en dat wil ik zonder meer aannemen.
Het feest wordt nog extra gecomplimenteerd door een deel van een waar Shanty koor met hun accordionist.
Er wordt stevig geoefend, om alles tot in de puntjes goed te krijgen.
Het publiek  bestaat momenteel uit golfers die langs lopen en onze buren, die verplicht moeten mee luisteren.

Voor mij geen probleem, om de mensen hier te logeren te hebben, daar ik prima zee benen heb.Nog even en ik kan zelfs zonder probleem in de achtergrond meezingen, zonder zeeziek te worden of mij te moeten vasthouden aan een railing.
Uiteraard wordt er volop naast het oefenen genoten .Ik niet minder.[Wat wil je met 7 mannen om je heen?] Mits er maar genoeg "natjes en droogjes" aanwezig is, hoor je niemand klagen.

Natuurlijk moet er ook iets van de omgeving gezien worden.Daar is tijd voor vrij gemaakt. Maar die vrije tijd begint wel heel vroeg in de ochtend voor sommigen.Keurig worden de wekkers gezet! Een aantal hebben deze niet nodig omdat ze nog wat last hebben van jetleg en al vroeg uit de veren zijn.De anderen nog in diepe slaap, daar ze vergaten de klok aan te passen op hun wekkers.
Koffie, yoghurt, met vers fruit gaat er in als zoete koek, voor ontbijt. Uitbuiken en bijkomen wordt in het busje gedaan, op weg van of naar de volgende toeristische trekpleister.
Een moment dat ik ook "aan wal" ga. Ik blijf heerlijk thuis om mijn eigen ding te doen.
1 opmerking:

Anoniem zei

Zo te horen een gezellige boel bij jullie! Veel plezier met meezingen en het haring en bierfeest ;-)
Groetjes Ingrid