03 juni 2012

Hoogtes!

Ik kan er niet aan wennen....Hoogtes!!!......Daarbij hoort o.a. het vliegen.

Mar en ik zijn nog maar net terug uit Kuala Lumpur [Maleisie] of ik vlieg alweer naar Nederland.
Nu heb je ook..... hoogtepunten...en dat is iets om heerlijk naaruit te kunnen kijken.
Ons hoogtepunt was dus eerst naar Robert en Ellen te vliegen en een kleine week samen zijn met ook Ellen's ouders erbij.
De ...hoogte...daar was een toeristisch tripje omhoog in "de twintowers." De brug tussen de 2 gebouwen.Ergens op de 44 verdieping. We kregen een kwartier om te genieten van het uitzicht. Ik ben midden in het gangpad gaan staan en heb recht vooruit naar de bergtoppen gegeken.Geen haar op mijn hoofd om naar beneden te kijken.
Daarna weer instappen en bleek het hoogtepunt voor menig persoon te zijn dat we verder naar boven gingen naar de 83/86-ste verdieping.[Had ik dat geweten was ik mooi beneden gebleven, ondanks de korting die ik kreeg omdat ik 55 plus was.] Genoten van de wolken heb ik terwijl bijna iedereen heerlijk genoot van het vergezicht naar beneden.
Eenmaal beneden aangekomen weer, voelde ik gewoon het zuur in mijn bovenbeen spieren wegens het overwerken wat ze hebben gedaan.
Maar ja zoals een " campari", moet je het 1 maal gezien/gedaan hebben !
Nog een ...hoogtepunt...was, dat wij dames gingen " shoppen" in "Bruidsjurken straat"...De ene winkel na de ander.
Maar ik denk dat Ellen op een paar twijfels na is geslaagd.In die zin, dat zij weet wat ze wil nu.Dat het allemaal mogelijk is...het bovenstuk van dit en het onderstuk van dat..... het komt goed!
Het grote hoogtepunt zijnde voor Ellen en Robert, dat zij eind van het jaar gaan trouwen.
Dan sta ik als moeder en schoonmoeder ook op een hoogte....doch deze is gelukkig te overzien!

Geen opmerkingen: