29 mei 2012

Princes Barbie?

Het regen seizoen is in alle hevigheid begonnen. Dat is aan alles te zien en te merken.
De slangen komen nietmeer de heuvels af kruipen om het zwembad leeg te drinken.De vogels zitten nietmeer te badderen op het randje. De planten staan groener dan groen te pronken en het onkruid viert hoog tij dagen.
De vochtvreters werken overuren binnen .
De muggen komen in alle hevigheid kennis maken. De vliegen willen niet onder doen en de vliegende mieren nemen graag alles over, in de schemering, mits ze er maar licht erbij hebben. De padden en kikkers feesten al brullend en brallend iedere avond,en de gekko's hangen uit te buiken!
Voor de natuur is het 1 groot feest !
 Ik probeer tussen al dit, gewoon normaal verder te gaan. De boodschappen zullen toch gedaan moeten worden,en het is het zoeken en vinden van het juiste moment,dat het water niet met bakken uit de hemel komt vallen, wanneer ik op mijn scooter stap.
De beste tijd  is in de ochtend.Maar dat is het moment dat ik liever nog zit te ontdooien met een kop koffie.
Dus ook al neem ik een groot risico wat later weg te gaan, ben ik voorzien !
Voorzien van een roze dan roze regencape!
Ik ben de trots van menig kleindochter. Zeer zeker van onze oudste, Suzanne.
Alles wat veel roze heeft, moet volgens haar, een "princessen" gevoel geven.Een moment dat je al dartelend je " pas de deux" afwerkt met lange blonde haren al zwierend in de wind.
Princes Barbie...dat is de droom, [zegt zij van bijna 4 jaar.] !!
Helemaal voldoe ik helaas in haar ogen niet, daar ik eeuwen geleden mijn lokken heb afgeknipt. Nou dan maar die muts op met het maken van de foto.


1 opmerking:

Louise zei

Wat zie je er geweldig uit!! ;-)
Tja die stortregens en onweer in Thailand, krijg bijna heimwee!