15 januari 2012

De thai is voorzien!

Nog even en wij hebben een huis vol vakantiegangers....Het gezin plus Bianca's ouders en broer...de kleinkinderen...We zijn dan met ons vijftienen !
15 mensen betekent een hoop boodschappen. Het is toch wel fijn om het 1 en ander al in huis te hebben, alhoewel de kinderen geen moeite hebben om tussendoor ook het nodige te halen.
De hele broden hier worden door sommigen als kadetjes versleten, dus alleen al hiervan is een vriezer vol.
Sinds ruim een week is er een MACRO geopend hier bij mij om de hoek.Fantastisch.Alles nog fris en nieuw, en waarachtig de schappen liggen vol, met van alles. Dus niet rekken slechts gevuld met alleen maar kruisbessen jam, zoals bij IKEA.
Menig riep dat er zelfs andijvie lag......ik zoeken.......3 lettergrepen..het klinkt als.....maar is het niet! Het is uit de kluiten stronken wilde sla. Maar mijn fanatasie is rijk, en ga het thuis als andijvie verslijten.Heerlijk zal ik eten vanavond! Af en toe wil je gewoon een Hollandse prak.
15 mensen betekent ook minstens 80 toilet rollen. Laat ik alvast ook hiervan een voorraad meenemen op mijn scooter. Voorop had ik al een wel gevulde koolbox tussen de benen en zo'n pak toilet rollen erbovenop was vragen om moeilijkheden. Mij krijg je er niet onder, dus het pak open gescheurd en zo'n 30 rollen in de achterbak gepropt. De rest vastgezet met snelbinders voorin het mandje.
Naar huis.Dat ging goed, totdat ik ingehaald werd door een toiletrol. Toch maar even stoppen.
Ik had de bak achter niet goed afgesloten , en als witte feestslingers lag alles over de weg verspreid.Zover terug dat ik kon zien.
Her en der zag ik mensen al rapen, en heb het er maar bij gelaten, want rollen die de straten al schoon hebben geveegd, hoef ik niet. De thai blij, want zij hebben geen moeite met dit soort recyceling.
Morgen is er weer een dag voor boodschappen en bovenaan mijn lijst staat: Toiletrollen.

2 opmerkingen:

Madeleine zei

Daar had ik nou graag een foto van gezien!!! Je lag vast dubbel van het lachen....! Grt, Madeleine

Louise zei

Gotttegot wat kan jij toch leuk schrijven! Het is pas 7 uur in de ochtend en ik heb het al in mijn broek gedaan! Heerlijk hoor! Ik heb ook even gekeken wie "Make art be happy" is en daar ook weer een mooie blog gevonden van een gelijk gestemde ziel!! Leuk.