26 september 2006

aardig gewend

Na 3 weken in Nederland ben ik alweer aardig gewend.Vandaag heb ik een "home day" gehouden.Geen telefoontjes,geen bezoek en niet de deur uit....heerlijk.Alles is ontzettend leuk te doen, maar op een gegeven moment loop je achter jezelf aan.De voorbereidingen voor het huwelijk van Haiko en Lanlan zijn genomen...nog 2 weken en zij vertrekt om de laatste zaken met haar moeder te regelen.Ik kijk er met spanning naar uit....zo vaak maak ik geen chinees huwelijk mee...laten we wel zijn.Ik vertrek 21 Oktober met Haiko samen. Gertjan en Robert zijn dan ook inmiddels vertrokken. Zij gaan eerst hun geboortelanden opzoeken...Brunei en Sarawak.Mar komt vanuit Youzhno....24 Oktober is het verzamelen van de familie,kan je wel zeggen.Ik houd jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen: