13 oktober 2006

wat een dag...wat een dag !!!!!

Hectische maar bijzondere dag is het vandaag geweest.Haiko en Lanlan zijn vanmorgen vroeg voor de wet getrouwd.Ik heb het voorrecht gehad om voor mijn zoon te mogen getuigen.Het was/is een hele eer.Nu nog de chinese trouwerij over 10 dagen.Waarom de dag nog meer hectisch was?...vanmorgen zijn Gertjan en Robert vertrokken naar Maleisie. Zij gaan hun beiden geboorteland opzoeken.Gertjan was net 2 dagen thuis uit Gambia.Voor mij ook heerlijk want ik had hem 5 maanden niet gezien.Dus afgelopen dinsdag stond ik al vreselijk vroeg [voor mij]al op Schiphol met Lanlan. Zij is na bijkletsen en koffie met hem naar Den Haag vertrokken om een chinees visum nog te halen.Afgelopen nacht hebben we allen [jammer genoeg zonder Mar]bij Lanlan en Haiko geslapen...weer vroeg op om 2 uit te zwaaien en daarna door naar het gemeentehuis......pppffff....een uurtje later door naar Schiphol weer, om Lanlan op haar vlucht naar Shanghai te zetten.{Ze hebben wel een iets ander huwelijksnacht, dan wat ik heb gehad.]Zojuist een SMS van de jongste gekregen, dat de vlucht goed was gegaan en zij net geland waren in Kuala Lumpur.Ik heb ze een hele fijne tijd toegewenst...en ga nu naar bed.Voor morgen zet ik geen wekker!!!!!

Geen opmerkingen: