03 september 2006

aardig gewend

Gisteren heb ik een "home day"gehouden...die kreet hoorde ik voor het eerst van iemand in Youzhno en vroeg haar wat dat betekende...enfin gewoon een dagje thuis. Iniedergeval is het wel zo dat ik nu over mijn jetlag heen ben.Vandaag allerlei boodschapjes gedaan, en heb al aardig mijn lijst afgewerkt...Heel leuk geslaagd met kleding voor mijzelf..voor de aankomende trouwerij.Nu nog schoenen en een behoorlijke tas.Zo grappig...loop je in het dorp...de meesten weten niet dat ik terug ben....kom je iemand tegen...je kijkt elkaar aan...en dan 3 stappen verder komt ineens de herkenning!!!!!! "joehoe Nieeehhiek....je bent het echt !!!! Leuk hoor.Op de markt 2 haringen gehaald en een makreel zoals ik een gerookte makreel wil...dus niet een raar gerookt en harstikke zoute russische makreel.

1 opmerking:

Arend Jan van der Marel zei

Hi
Ik zag dat jullie misschien ook een van der Marel in julie midst hebben en in Rusland verkeren. Ik ben ook een van der Marel met een Oekrainse moeder. Ik heb een linkje geplaatst van jullie blog op mijn website. Er zijn nogal wat van der Marels en verschillende andere takken zijn dit allemaal aan het uitzoeken. Graag hoor ik nog eens van welke tak jullie van der Marel zijn. Hartelijk groet in ieder geval van Arend Jan