30 augustus 2006

heel vreemd

Wat is het vreemd om weer in Nederland te zijn.Toen wij aan het dalen waren boven Schiphol,heb je wel "dit is mijn land"gevoel,maar ik heb ook iets over mij van "dit is niet "THUIS".De reis is dankzij een dame die met mij meereisde goed verlopen.Door de douane in Youzhno, is typisch Rusland....grauw...grijs en onvriendelijk tonend...[tjonge...jonge....als men daar iets aan toerisme wil doen, zullen ze toch wat aan hun houding moeten veranderen.]Seoul was gewoon een verademing.Een en al vriendelijkheid en hulpvaardigheid.Een mens is gewoon weer terug in de civilisatie op zo'n moment.Het hotel was een genot en ik had heerlijk geslapen.Gisteren verder gevlogen naar Nederland.Het blijft een lange zit.Het zat tjokvol met Koreanen,maar volgens mij waren zij op doorreis,want aan de band heb ik ze niet gezien.Haiko en Lanlan stonden mij op te wachten, en dat was een heerlijk thuiskomen.Qua weer had ik niet hoeven komen! Wat is het regenachtig en koud!!Vannacht slechts 4 uur geslapen,dus ergens vandaag zal ik wel instorten.Van ellende ben ik om 6 uur vanmorgen maar gaan strijken.Dat kleine beetje in mijn koffer, kon ik met fatsoen zo niet aantrekken.

Geen opmerkingen: