27 augustus 2006

Youhzno-Seoul-Amsterdam-SHANGHAI-Youhzno

Weinig van jullie die het weten,maar mijn koffer staat al gepakt.Morgen zit ik weer in een vliegtuig.Ik kom enkele weken naar Nederland.Het zal best even vreemd zijn.Haiko en Lanlan gaan trouwen, en ik ga het nodige met hen doen/regelen voor de trouwerij, die in Shanghai gaat plaatsnemen.Een Chinese trouwerij!!!!! Ik kijk er naar uit!Nu hoef ik voor de bruiloft zelf niets te doen....Lanlan's moeder zal wel inmiddels op haar wenkbrauwen lopen.Maar van de toekomstige [Nederlandse] "schoonmama" wordt toch ook het een en ander verwacht,en samen met Lanlan dat te doen is gewoon fijn.Lanlan gaat al begin oktober weg....de 3 bruidsjurken moeten nog gekocht worden.Samen met Haiko vertrek ik 20 oktober.Mar,Gertjan en Robert zien wij dan in Shanghai.Echt fantastisch allemaal!Jullie worden uiteraard.... en met foto's op de hoogte gehouden.

Geen opmerkingen: