08 november 2012

We komen dichterbij !


Ondanks mijn gezeur zo af en toe komen we steeds dichter bij de dag dat alles af is !
Wat een optimisme houd ik toch !
Het is wel zo dat het nodige wat af was , weer een lik verf moet hebben, maar dat doet de pret niet drukken.
De tuin is op een derde na af. Het laatste deel kan gedaan worden wanneer het terras er ligt waar ik al maanden op wacht. Augustus,,,September....Oktober....ik wacht...Het verlossende woord is eruit !
Januari legt men het terras. Jippie...alleen men heeft niet gezegd, in welk jaar !

Ik had een vriendin te logeren.Ze heeft niets gezegd, maar laat mij door haar foto's weten [denk ik], dat ik niet teveel moet zeuren. Zij geniet volop van het uitzicht die zij heeft vanuit haar kamer.
Ze heeft gelijk.
Ik wil alleen dat die dag komt dat het echt af is !

Dat ik me dan slechts hoef te storten op het regelen van weer een schilder voor het houtwerk. Dat het tegelpad naar de voordeur weer opnieuw gelegd kan worden..Dat is namelijk net een loop band geworden met een helling. [ Ze zijn verkeerd gelegd en komen omhoog!] Maar voordat dit opnieuw gelegd kan worden, moet eerst de electricieen weer komen. Hij wil wel, maar wacht op de nieuwe lampen. Deze zijn nog in de maak.want wat we willen is niet kant en klaar te koop !
Maar...we komen steeds een stapje dichter bij de dag dat alles af is. Ik blijf optimistisch !

Geen opmerkingen: