07 februari 2009

au revoir Paris.... , Sawatdee Kaa Thailand

Je kunt Parijs zien als een 1 nachtvlinder.Mar komt morgen weer naar Nederland en ik ga nietmeer terug.Gasprom zet [bijna] iedereen die voor Sakhalin Energy werkt op straat.
Nu ging Mar toch per 1 februari j.l. met pensioen, en via de achterdeur zou hij weer naar binnen komen. Maar dat hoeft ook nietmeer.
Jammer, want ik had Parijs wel wat beter willen leren kennen.Toch die 3 weken dat ik er was, had ik al veel gezien, gedaan en genoten.
Ik denk zelf nu, dat wij ergens over 2 weken naar Thailand vliegen.
Mijn mannen hebben hun 20 jaar traditie , [van ieder jaar met elkaar weg nu ZONDER vrouwen,vroeger zonder moeder erbij] deze keer al skieend gevierd. Ze zijn op de terugweg en ik begrijp dat ze genoten hebben.
Zelf zal Mar nog wel het een en ander willen doen hier, maar dat zal in een week of zo vast lukken.
Nu dat we linksom gaan i.p.v. rechtsom, bevalt mij ook wel hoor. Iets waar ik naar uit kijk is de warmte, en Gertjan,Ineke,Grant en Suzanne zullen ons vast blij binnenhalen, want zij wonen al sinds begin dit jaar in Hua Hin.[Thailand.]
Ik hou jullie op de hoogte.Je weet het nooit bij ons.
Toch denk ik dat er nu een relative rust zal komen, en hoeven wij ons slechts druk te maken over de bouw van ons huis daar. Geen sinecure hoor...ik onderschat het niet, maar al dat heen en weer gevlieg en de onrust wat dat vooral bij mij meebrengt is hopelijk even voorbij.

Geen opmerkingen: