22 november 2006

nog 2 nachtjes slapen

....en dan gaan wij samen met vakantie.Het zal voor het eerst dit jaar zijn, dat Mar en ik 4 weken aansluitend samen zijn.Mar is er zeer zeker aan toe, trouwens ik ook.Ik hoop alleen dat we van het eiland af kunnen komen, daar het weer begonnen is met sneeuwen.Men zegt hier, dat je in de winter een speciale relatie krijgt met je vliegtuig als het de lucht in mag gaan.Naar ervaren mensen hierin geluisterd te hebben...hebben we speling en normaal geprijsde tickets.Dus de tickets kunnen niet vervallen en we nemen 2 dagen extra in Seoel, voordat wij verder vliegen.Ik heb het huis vandaag al iets in Kerstsfeer gebracht, daar wij vlak voor de Kerst weer thuis zijn....tenminste als we het eiland weer op kunnen komen.
Verder eigenlijk weinig te melden....de laatste dingen ingekocht en ingevroren.Sinds 2 weken heb ik een vriezer staan, die je echt nodig hebt voor het geval je ingesneeuwd raakt.[Heb ik me laten vertellen.]Ook de provisiekamer staat redelijk vol.
Ik houd jullie allen op de hoogte als het mij lukt vanuit het zonnige zuiden,[Thailand ter verduidelijking.] anders tot over 4 weken.

Geen opmerkingen: