03 november 2006

deel 3 .....

Het lukt mij niet om alle foto's in 1 keer te versturen....mijn excuses hier voor. Zoals ik in een eerder mail beschreef,moest het bruidspaar bij iedere tafel langsgaan,waar een toast[-en] op hen werd uitgebracht.Hier zie je dat Asker invalt met het drinken...dat deden Gertjan...Robert en de bruidsmeisjes ook.Op deze manier ,ligt het bruidspaar zelf niet na de tig-ste toast onder de tafel.

1 opmerking:

Edwina Egger zei

Wat een sprookje en wat een mooie blije mensen. Je nieuwe schoonfamilie ziet er vriendelijk uit. Spreken ze Engels of spreek jij inmiddels Chinees...?

Maar wat ik nou mis: een foto waarop ik kan zien wat jij aanhad! En Mar natuurlijk. Gewoon even genieten van het resultaat van de shopsessies. Maar ik begrijp het al, jij stond natuurlijk achter de camera.
Dag Niek, dank voor de leuke foto's!