19 januari 2017

Hier of daar.


 Wanneer je mij zoekt tegenwoordig, ben ik  HIER .......


Of DAAR  !

Maar kan ook zijn dat ik DAAR........


Of HIER ben !

Vanaf begin December ben ik achter geen geranium te vinden geweest.

Allereerst nadat de rouwperiode periode voorbij was van de koning van Thailand,
hebben wij een groots haring en bierfeest hier thuis gegeven.....
Vooral de haringen gingen erin als zoete koek en zwommen richting maag onder genot van bier en/of etc.
Iniedergeval  was de aanwezigheid van een 30 tal mensen die dit alles deed slagen, dus wat wil je nogmeer?




Daarna was het inpakken geblazen om richting Cambodja te gaan. Onze oudste, Haiko is er gaan werken en in zijn vrije momenten hebben wij naast veel plezier een huis gevonden voor het hele gezin.  De kleindochters aangegeven op hun nieuwe school en verder heb ik genoten van het ontdekken van de stad Phom  Phen en mij geen moment verveeld. 
Weer thuis gekomen, mijn best gedaan, en laten doen, om een kerstsfeer te creëren .
Genieten om het feit, dat wij tevens vrienden te logeren kregen.

Dan heeft een mens weer iets te vieren, het kan niet op !


Na 41 jaar, hebben wij besloten er de nodige aan toe te voegen, als het ons gegeven wordt.

Verjaardag plannen, en reisjes......Brunei, here we come,  Dubai en Cambodja  .....zullen er ook aan moeten geloven.......Moeders/schoonmoeders is op stap .Mar en ik doen samen dingen, doch ook apart, ons ding......Vreemd in vele ogen misschien, maar dan denk ik maar....



😀......mijn motto is altijd geweest.........


Geen opmerkingen: