22 juli 2013

In de ban !

Ik ben in de ban van een plooi ! Dit kan echt niet ! Mijn oog valt er steeds op..en ik ben niet de enige !!!!
Het is maar een plooi, maar met mijn rijke fantasie maak ik er meer van ! Zijn dans partner blijft er sereen onder. Zij is niet onder de indruk, dus niet in de ban van.... want ze weet dat het bij de kleding dracht hoort. Het is een plooi.
Nu had ik toch sowieso het idee om 2 beelden te plaatsen tussen de planten. Twee traditionele dansers. Deze waren wat mij betreft de beste qua maat. Vanaf het terras moet je blik er net op kunnen vallen. Een extraatje tussen de bloeiende planten.

De struiken zijn welliswaar onlangs gesnoeid en zien er ietwat strak uit, maar op een gegeven moment zullen ze volop in bloei en er weelderig en kleurrijk bij staan.
Zoals bij de val van het Hof van Eden...wil ik dat ook deze  plooi  wegvalt. Niet achter een enkel vijgeblad maar achter een heeeeeeeele bos blaadjes....:)
De sjouwers, want die beelden zijn zwaar, kunnen qua geduld weer tot 10 tellen.De ene in het Thaais en de ander in het Nederlands.
" Een beetje naar achteren....een beetje meer naar rechts...nee toch maar naar links..." riep ik vanaf het terras.

Wij werden al in het begin vergeleken met de " fam Flodder" , omdat wij geen "4 wheel drive"  hebben. [Trouwens, wij hebben helemaal geen auto.] Wij tuffen overal langs op onze scooters.
 In plaats van dure tanks gevuld met water voor het zwembad aan laten rukken, toentertijd, hebben wij gewoon een week lang de tuinslang in het zwembad laten hangen. Toen was het ook vol, maar wel voor de helft van de prijs...en nu dit !!!!!
Ik wil geen verdere praatjes of gniffels achter een hand horen of zien, dus daarom de plooi achter de struiken/vijgebladen....iets naar achteren en naar links !


 De " naakte " foto.

In de tuin geplaatste foto.  Vanaf het terras staan ze rechts op de foto.
Geen opmerkingen: