01 april 2012

3 keer!Afgelopen Vrijdag was het weer eens een Nederlandse avond.
Altijd een plezier om naar toe te gaan.Meestal zijn er zo ongeveer 50 tot 60 mensen aanwezig.Wat je gemeen hebt, is de Nederlandse taal, humor, gezeur [want daar zijn Hollanders ook goed in...:) ] kroketten,friet, bitterballen en fricandellen speciaal.
Je spreekt elkaar eens even op zo'n avond.Het is gezellig!

Sinds een paar maanden is er ook een foto wedstrijd. De beste foto wint iets. Men mag het kruisje plaatsen bij die foto die ze leuk of mooi vinden, maar weten uiteraard niet van wie deze is.En zoals je begrijpt de meeste kruisjes heeft gewonnen.
Je voelt het al....
Ik, die altijd goed is in de snapshots, driekwart bewogen,of geen benen, wint deze avond n.b.

Alhoewel je het steeds minder ziet heeft Thailand z'n kleuren van de dag.Velen lopen dan zoals op deze foto allemaal in roze polo's.
Toen de Koning in 2009 [op een dinsdag ]uit het ziekenhuis ontslagen werd,droeg hij zelf blijkbaar een roze polo met jasje.Daar de koning erg geliefd is, werd het een rage om op dinsdag roze te dragen om de koning hiermee voorspoed in gezondheid toe te wensen.

Enfin,ik won en dit is de derde keer in mijn leven. De eerste keer was ik 14 jaar . Via een lot een doos bittere bonbons gewonnen.Daar heb ik nog een trauma van daar ik absoluut niet van bittere chocolade houd.
Op een bazar in Rusland een fiets. Wat moest ik ermee, wat moest een ander expat ermee? Allemaal hadden we een fiets en fietsen in, voor mij die bergen, vond ik maar niets.Dus heb hem aan een Russisch jongetje geschonken.
Nu een fles Sambuca. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, maar men zegt dat het lekker is.Dus deze houd ik maar.

Uiteraard wint een mens veel meer in het leven.Dat moet je willen zien,en af en toe even bij stil staan, want vele dingen zijn niet vanzelfsprekend.

Geen opmerkingen: