16 september 2011

Een pilletje!

Woensdagmiddag werd ik door de taxi thuis opgehaald en naar Bangkok airport gebracht.
In HuaHin 30 graden plus, met zeep nog achter mijn oren,me gehesen in een lange broek,blouse met mouwen,kort vest en wollen stola.[Deze welliswaar in de handbagage, samen met de laarzen.]Gelukkig airco in de auto, en gewoon weinig bewegen. Nu had ik daar toch al geen moeite mee, want in mijn hoofd was ik al helemaal strak omdat ik 11 uur moest vliegen. 2 Avonden weer allerlei vliegrampen documentaires gezien, en hoe triest het natuurlijk is de nodige ellende met vliegtuigen in Rusland gebeurd, gelezen in de krant.Nu heb ik een rijke fantasie. Ik wist inmiddels dat we ook over Rusland zouden vliegen, en hoopte maar dat die vliegtuigen die nog evt. in de lucht zouden zitten niet boven ons vlogen.
Op het vliegveld verliep alles soepeltjes.
Nu ben ik toch niet echt een prater sávonds laat in een vliegtuig met mijn buurman of vrouw. Maar een goede dag en een goede reis moet toch afkunnen lijkt mij....verder zien we wel, hoe het verloopt. Ik zat naast een dame, die zich was gaan zoeken ergens , maar zichzelf blijkbaar nog niet had gevonden...dat was "hard work"! [ Voor mij dan.]pppffffff....
We zitten nog niet goed en wel in de lucht, boven Myamar en een turbulentie echt behoorlijk. Mijn drankje en pinda's vlogen over het tafeltje. het moment voor een pilletje dacht ik.....die lag op een gegeven moment tussen de pinda's op de grond....wat ging het vliegtuig toch tekeer en ik had nog 10 uur een 30 minuten te gaan n.b....Ik keek naar de steward, die heel stoicijns 2 stoelen verder vroeg wat men blieften te drinken....toen heb ik de boel maar gewoon over me heen laten komen.Wollen sjaal, dekentje en koptelefoon op en om me heen gedrapeerd. Heb waarachtig zelfs 3 uurtjes geslapen na een leuke film gezien te hebben.De tijd vloog letterlijk en figuurlijk om!
........En wie staan er om mij binnen te halen? Lisa, Bianca en Haiko ! Hardstikke leuk. Lisa nog in slaapzak en de andere 2 wat vermoeid, maar wat wil je om half 6 in de ochtend.

Geen opmerkingen: