16 oktober 2010

Na 1 jaar


Ik ben weer enkele dagen in Nederland en zachtjes aan het wennen.Ik heb nog wel moeite met de tijd.Wanneer een normaal mens hoort te slapen vooral. Ik lijk kleine Lisa wel.Zij bepaalt ook wanneer ze wil omvallen of niet.

De VLUCHT viel reuze mee.Dat is toch iets waar ik altijd als een berg tegenop zie.Vliegrampen documentaires zijn bij mij ook altijd een gewild iets waar ik naar kijk, juist wanneer ik moet vliegen.Waarom ik mezelf dit aan doe is niet te verklaren. Even boven India was er turbulentie.Ik keek met 1 oog naar het personeel, maar die gingen rustig verder met datgeen waarmee ze bezig waren.Maar wanneer ook nog een melding komt van de cockpit om de gordel om te doen, zit ik toch niet echt rustig meer hoor.Dan is het " hoppa" toch maar zo'n half klein tabletje innemen om mij ietwat te kalmeren, in mijn hoofd.Toch maar de ogen sluiten en rustig ademhalen.Toen in gedachten net gedaan of ik op mijn scooter reed door de achteraf laantjes in HuaHin, waar meer gaten in de weg zijn dan asfalt.Gekke is dat deze situatie mij geruststelde, en voordat ik het wist was de turbulentie weer voorbij.
Wat een feest was het voor mij om Bianca , Lisa en Haiko zo vroeg op Schiphol te zien.Daar zal Lisa vast voor gezorgd hebben !Op de foto kan je zien dat we al een goede verstandshouding hebben trouwens.
Vreemd om hier weer rond te lopen. Ik schrok van het verval in het centrum van de stad. Zoveel winkels die hun deuren hebben moeten sluiten.
Maar wat ik heerlijk vind is die frisse, koele lucht inademen. De herfstkleuren die her en der al te zien zijn.
Wat ik ook leuk vind is naar de mensen kijken,terwijl ik door de stad loop. Ik heb in feite de tijd nu en hoef niet zo gericht van A naar B.
De mode bij 10 jarige jongetjes is blijkbaar een behoorlijk afgezakte broek en stoer swingen vanuit de heupen . Meisjes met piercings in hun neus en lip. Een interessant beeld allemaal.
Verder is het uiteraard hardstikke leuk om oude vrienden weer te ontmoeten en bij te kletsen.
Ik vermaak me wel !

Geen opmerkingen: