27 augustus 2008

EEN KLEINDOCHTER
Dinsdagavond zijn wij grootouders geworden!!!!!!!!!

Een pracht van een kleindochter !!!!!!
Ze heet "SUZANNE."
Alles is goed gegaan met moeder...kind....en vader!!!!!!!....[en grootouders.]
Ik had de kleine dame in mijn armen.Ze lag heerlijk te relaxen.Ik fluisterde haar toe, om maar lekker te gaan slapen.................
1 oog ging open, zo van,
"ik bepaal wel wanneer er geslapen wordt."
Het wordt me een tantetje hoor, dat voel ik nu al. Juist, daar zij deel uit maakt van haar grote broer Grant en het mannen gezin Van Der MAREL.
p.s. Mar had deze foto's gemaakt,ongeveer een uur na haar geboorte.Uiteraard staat hij er ook op,maar die staan op Gertjan's camera.Ik wilde jullie gewoon zo snel mogelijk wat foto's laten zien,en Gertjan heeft het gewoon te druk om zijn inmiddels 600 foto's af te staan.

Geen opmerkingen: